Kolderiek stilleven in Etten-Leur: eenzame autootjes in een enorme zandbak

20 juni 2018 om 14:41
nl
Als je er het woordenboek op naslaat, vermeldt de Van Dale bij ‘stilleven’ het volgende: ‘Schilderij dat een combinatie van levenloze voorwerpen voorstelt’. Doorgaans op een doek, natuurlijk, maar in Etten-Leur is momenteel een kolderieke variant te zien met blik, stenen en zand.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

Aan de Spoorlaan wordt momenteel de parkeerplaats naast het BP-tankstation onder handen genomen. Duidelijk genoeg gecommuniceerd: het bord met ‘verboden te parkeren in verband met werkzaamheden’ staat fier overeind.

Geen probleem
En of ze het straal negeerden of vergaten; twee autobezitters gaven geen gehoor aan dat gebod en lieten hun auto staan. Geen probleem, moeten de stratenmakers hebben gedacht. Die haalden namelijk alle stenen weg, behálve die onder de geparkeerde Volkswagen Bora en Citroen C3.

Wat nu?
Wat er met de auto’s op hun stenen eilandje gebeurt als de eigenaren zich niet melden, is bij de gemeente desgevraagd nog niet bekend. Gezien de daadkracht van de werklui zou je bijna zeggen: laat dat maar aan de stratenmakers over. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.