Zes aanhoudingen na schietpartij bij tankstation Tilburg

23 juni 2018 om 10:50
nl
De zes aanhoudingen in Tilburg van vrijdagavond waren het gevolg van een vechtpartij tussen twee groepen bij een tankstation aan de Ringbaan West. Een getuige waarschuwde de politie. Tijdens dat gesprek klonken schoten op de achtergrond.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

De gewaarschuwde agenten gingen rond tien uur met meerdere eenheden naar het tankstation, maar de verdachten waren er toen al vandoor gegaan. Getuigen leidden de agenten vervolgens naar de Thorbeckestraat. Een buurtbewoner zag wat er zich in de straat afspeelde. "Ik was boven een boek aan het lezen toen mijn man zei dat hij schoten hoorde. Ik keek naar buiten en zag meteen al politie in de straat. We zagen vier of vijf agenten die een huis onder schot hielden. De mensen moesten uit dat huis komen."

Wachten op privacy instellingen...

 

Drie kogelhulzen
De aangehouden mannen komen uit Tilburg, Den Helder en Den Haag. Ze zijn tussen de 24 en 45 jaar oud. 

Vanwege de schoten in de Thorbeckestraat, trokken agenten bij de arrestatie hun wapen. Er is niemand gewond geraakt. De politie heeft zeker drie kogelhulzen gevonden. Een van de kogels trof de voordeur van een huis in de straat.

In het huis waar verschillende verdachten zich bevonden, zijn twee wapens in beslag genomen. Het politieonderzoek is in volle gang. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.