Wat is de Efteling van Japan? Speel de WK Quiz over Japan-Polen

28 juni 2018 om 15:00
nl
Is het WK zonder Nederland saai? Nee hoor. Speel onze WK Quiz maar eens en dan zul je merken dat wij Brabanders genoeg gemeen hebben met de deelnemende landen. Vandaag staan Japan en Polen centraal. Zij spelen hun laatste groepswedstrijd om vier uur.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De tekst gaat verder onder de WK Quiz.

Wachten op privacy instellingen...

Nog niet uitgespeeld? Klik hier voor meer WK Quizen!

Toevoeging van de ambassadeur van Japan, Mark van de Veerdonk (cabaretier):

"Ik ben natuurlijk vol vertrouwen! Polen is klaar op het WK. Dus Japan gaat er dik overheen vandaag." En mocht Japan onverhoopt toch achter komen tegen Polen dan is er volgens Mark nog niets aan de hand. "Japanners kunnen namelijk heel goed met tegenslag omgaan." Maar eigenlijk verwacht hij dat een makkelijke middag gaat worden voor Japan. "Het komt helemaal goed. Ik denk aan een grote overwinning. Ik zet in op 6-2 "

Toevoeging van de ambassadeur van Polen, Jacqueline Hermans (journalist Omroep Brabant)

"Het is inderdaad voorbij voor Polen en dat is heel erg jammer." Ze kreeg de afgelopen periode al veel appjes van vrienden in Polen die er niets van snappen. "Het is voor die land wel echt heel erg zonde. Het is zo'n gepassioneerd land als het om voetbal gaat. Zo vol temperament en dan spelen ze op dit WK niets klaar." 

Elke speeldag op het WK vertegenwoordigen de ambassadeurs van de deelnemende landen zich bij Omroep Brabant Radio. Op werkdagen om 08.40, 09.40 en 16.40 uur en in het weekend om 11.10 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.