Fietsster ernstig gewond bij ongeluk in Schaijk, traumahelikopter geland

29 juni 2018 om 12:23
nl
Bij een ongeluk op de De Louwstraat in Schaijk is vrijdagochtend een fietsster ernstig gewond geraakt. De vrouw zou volgens omstanders rond halftwaalf van haar fiets zijn gevallen. Ze fietste volgens de politie in een groepje toen ze viel. Hoe dit kon gebeuren is nog onduidelijk.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Er was sprake van een wegversmalling, laat de politie weten. Ook staan er op de plek van het ongeluk paaltjes, maar het is niet duidelijk of de vrouw daardoor is gevallen. Volgens omstanders is er een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken geweest. Maar dit wordt door de politie nog onderzocht.

"Het is allemaal nog onduidelijk", zegt een woordvoerder. "We weten dus ook nog niet of ze geraakt is door de vrachtwagen. En als dit gebeurd is, is dit dan gebeurd voor of nadat ze ten val kwam? Vragen die we nu nog niet kunnen beantwoorden."

'Zwaar letsel aan arm'
Een traumahelikopter landde in de buurt van het ongeluk. Het slachtoffer is volgens de politie met zwaar letsel aan haar arm en waarschijnlijk ook aan haar hoofd naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg is afgezet voor verder onderzoek. Later vrijdag verwacht de politie meer duidelijkheid te kunnen geven over wat er precies is gebeurd.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.