Video

NAC Breda presenteert nieuwe tenues met 'modern klassiek' kraagje

30 juni 2018 om 15:46
nl
NAC heeft door middel van een video, waarin spelers Menno Koch, Gianluca Nijholt en Fabian Sporkslede wandelend door de historie richting het NAC-stadion lopen in verschillende oude tenues, de shirts voor komend seizoen gepresenteerd. De shirts zijn net als vorig jaar geproduceerd door het Italiaanse merk Legea en zijn tijdens de voorbereiding voor het eerst 'in actie' te bewonderen.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Het thuistenue heeft opnieuw de vertrouwde structuur. De zwarte baan wordt dit jaar geaccentueerd door lijntjes aan beide kanten. Daarnaast hebben de knoopjes hun rentree gemaakt in het shirt, dat een 'modern klassieke' kraag heeft. Ook de manier waarop de sponsor is afgebeeld is nieuw  dit seizoen. Er is gekozen om een cirkel rondom het logo van shirtsponsor CM.com te zetten. Het tenue bestaat verder uit een zwarte broek en witte sokken.

Tekst gaat verder onder de video.

Wachten op privacy instellingen...

 

Uitshirt en derde shirt
Het uitshirt van NAC is volgens de club wat lichter zwart dan vorig jaar. Ook was er toen een dikke gele band te zien, die heeft nu plaatsgemaakt voor lichtere strepen. Het derde tenue van NAC verwijs terug naar de jaren '60. Er is gekozen voor een geheel wit tenue, met een geel-zwarte horizontale band op de borst. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.