Video

[VIDEO] Björn van der Doelen neemt PSV-fans mee op trainingskamp: 'Iedereen moet in topvorm zijn'

30 juni 2018 om 18:52
nl
PSV gaat als eerste club ooit met supporters op trainingskamp. Oud-speler Björn van der Doelen gaat een aantal fans van de Eindhovense club flink onder handen nemen in het Zwitsere Verbier, waar ook de PSV-selectie vanaf 9 juli zal verblijven. "Een perfect seizoen, zit 'm in de details. We gaan trainen op snelheid. Om zo snel mogelijk in de rust een traytje bier te halen, zonder dat er bier uitgaat."
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Een geintje? Nee. PSV gaat echt supporters meenemen naar Verbier. Van der Doelen gaat de supporters 'alle essentiële vaardigheden die een echte PSV-supporter nodig heeft' bijbrengen. 

Bekijk hieronder de video waarin Björn van der Doelen uitlegt wat de supporters moeten kunnen als het seizoen weer begint.

Hila

Wachten op privacy instellingen...

Hilarische video
In de video is te zien dat Van der Doelen de PSV-supporters al flink onder handen neemt. "Denk jij dat Berry van Aerle op zou geven!?" en "Hedde nou kleine biertjes meegenomen!?" zijn enkele hilarische momenten in de video waarin Van der Doelen duidelijk maakt wat een PSV-supporter allemaal moet beheersen om fit het nieuwe seizoen in te gaan.

De selectie van PSV vertrekt op 10 juli richting het Zwitserse Verbier voor een trainingskamp van negen dagen. De nieuwe trainer Mark van Bommel is er dan ook weer bij. Hij en zijn assistent, Jürgen Dirkx, gaan komende week met vakantie. De supporters vertrekken op 16 juli voor een driedaags trainingskamp. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.