En ze leefden nog lang en gelukkig... Maar eerst: op date in de Efteling

30 juni 2018 om 21:50
nl
Hand in hand door het sprookjesbos, gezellig tegen elkaar aan in de Droomvlucht en bekijken of je potentiële lief de Baron 1898 aankan zonder over te geven. De Efteling en Lexa.nl lieten zaterdag honderd singles los in het pretpark in Kaatsheuvel. In de hoop dat zij hun ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ zouden vinden. Ook Nicole deed een poging om haar sprookjesprins te vinden.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

“Ik ben al een tijdje single en de Efteling leek me een hele leuke plek om iemand te ontmoeten”, vertelt ze. “Ook moest ik eigenlijk wel. Ik werd door heel veel vrienden getagd in het Facebookbericht van de Efteling.”

Wachten op privacy instellingen...
Zenuwachtig was ze niet, wel stond ze lang voor de spiegel thuis. “Ik heb iets van acht verschillende jurkjes aangehad. Het was natuurlijk super heet, maar ik wilde er ook leuk uitzien. Lastig kiezen dus.”

Opdrachten in het park

Eenmaal aangekomen in Kaatsheuvel, kon het daten beginnen. De vrijgezelle dames en heren werden over groepjes verdeeld. “Vervolgens gingen we iedere keer naar een attractie en moesten we een opdracht doen. Bijvoorbeeld samen in de Piranha en dan allemaal vragen aan elkaar stellen. Of een speurtocht in het Sprookjesbos.”

Wachten op privacy instellingen...


Grote vraag is natuurlijk of het een match opgeleverd heeft? “Het was heel gezellig en er waren ook allemaal leuke mensen. Echt waar. Maar voor mij zat er helaas niets tussen”, aldus Nicole. Wel zag ze tussen anderen wat opbloeien. “Ik denk dat er serieus toch wel een stelletje of drie uit voort gaat komen.”

Wachten op privacy instellingen...


Toch een sprookjeseinde?

Dat er geen ‘happy end’ tussen haar en een andere deelnemer ontstond, wil trouwens niet zeggen dat de dag niks opgeleverd heeft. Nicole heeft namelijk wel het nummer van iemand buiten het singlesevent om gescoord. Haar prins op het witte paard? “Wellicht, wellicht”, zegt ze lachend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.