Wat is er anders aan Belgische worstenbroodjes? Doe de WK Quiz over Brazilië, Mexico, België& Japan

2 juli 2018 om 15:00
nl
Is het WK zonder Nederland saai? Nee hoor. Speel onze WK Quiz maar eens en dan zul je merken dat wij Brabanders genoeg gemeen hebben met de deelnemende landen. Om vier uur is de achtste finale tussen Brazilië en Mexico. De Belgen spelen om acht uur hun achtste finale tegen Japan.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De tekst gaat verder onder de WK Quiz.

 

Wachten op privacy instellingen...

Nog niet uitgespeeld? Klik hier voor meer WK Quizen!

Wat verwacht de ambassadeur van Brazilië, John de Bever (zanger):

“Dit wordt natuurlijk een overwinning voor ons. Dat is logisch. Daar hoeven we met z’n allen echt niet lang over na te denken.” John is vrij zeker van zijn zaak en zet dan ook in op 3-0. “We hebben veruit de beste ploeg van alle landen die nog over zijn. En we hebben Neymar. Die heeft vanwege zijn blessure maanden rust gehad voor het WK en hij gaat het WK zeker weten beslissen!”

Wat verwacht de ambassadeur van Mexico, Wesley (zanger uit Tilburg):

“Kijk, dit is heel makkelijk: Duitsland, Spanje, Argentinië en Portugal zijn er al uit. En vandaag vliegt de volgende favoriet eruit. Dat hoort gewoon bij dit WK.” Hij verwacht dan ook dat Mexico straks als nummer 1 over blijft. “Eerst werd Duitsland getipt als de kampioen, toen die eruit vlogen kwam er een ander land, en dat vloog er ook uit. En dat ging zo maar door.” Wat hem betreft is Brazilië dus het volgende land. “De bal is rond en die rolt zo bij Brazilië het doel in en dan rolt Neymar zo weer terug naar huis!” 

Elke dag vertegenwoordigen de ambassadeurs van de deelnemende landen zich bij Omroep Brabant Radio. Op werkdagen om 08.40, 09.40 en 16.40 uur en in het weekend om 11.10 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.