Video

Bart Ramselaar wil dit seizoen leidersrol op zich nemen bij PSV: 'Op die manier belangrijk zijn'

2 juli 2018 om 17:30
nl
Als het aan Bart Ramselaar ligt, krijgt de middenvelder van PSV een belangrijke, leidende rol in het elftal van de nieuwe trainer Mark van Bommel. De 22-jarige Ramselaar gaat zijn vijfde seizoen in de eredivisie spelen. "Dit wordt mijn derde jaar bij PSV, dus ik denk dat een leidersrol ook min om meer verwacht wordt van mij."
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Dat zegt de middenvelder tijdens de eerste rit in zijn nieuwe Alfa Romeo, de nieuwe autosponsor van PSV voor de komende drie seizoenen. "De auto trekt snel op, dat is belangrijk toch?", vraagt Ramselaar zich af. "Maar het belangrijkste is dat je van A naar B kunt, maar dit is wel een goede auto."

Bekijk hieronder de video waarin Bart Ramselaar tijdens zijn eerste autorit in zijn nieuwe Alfa Romeo vertelt over de trainerswissel en zijn doelen voor komend seizoen:


Trainerswissel
Tijdens de vakantie kreeg de middenvelder te horen dat Phillip Cocu zou gaan vertrekken bij de landskampioen. "Dat was aan de ene kant wel moeilijk", erkent Ramselaar. "We hebben toch twee jaar samen gewerkt en hij heeft mij gehaald toen ik bij FC Utrecht speelde. Hij had vertrouwen in mij, maar nu moet ik me bewijzen en het vertrouwen in mezelf behouden.

Ramselaar heeft vertrouwen in het komende seizoen, met Mark van Bommel aan het roer als nieuwe trainer. "Hij gaf meteen duidelijk aan waar hij heen wil en hoe hij wil spelen. Daar zijn we meteen mee aan de slag gegaan op de training." 

De jeugdinternational vindt het tijd worden om een leidende rol op zich te gaan nemen bij PSV. "Op die manier kan ik ook belangrijk zijn voor het team, omdat er veel jonge jongens bij zitten. Dit wordt mijn derde jaar bij PSV, dus ik denk dat een leidersrol ook min om meer verwacht wordt van mij." 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.