Welke PSV'er werd gebeten door Suaréz? Speel de WK Quiz over Uruguay, Frankrijk, Brazilië en België

6 juli 2018 om 14:14
nl
Is het WK zonder Nederland saai? Nee hoor. Speel onze WK Quiz maar eens en dan zul je merken dat wij Brabanders genoeg gemeen hebben met de deelnemende landen. De eerste kwartfinale is tussen Uruguay en Frankrijk en start om vier uur. Om acht uur staan Brazilië en België tegenover elkaar.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De tekst gaat verder over de WK Quiz.

 

Wachten op privacy instellingen...

Nog niet uitgespeeld? Klik hier voor meer WK Quizen!

Wat zegt de ambassadeur van Frankrijk, Sanne van Paassen (oud-wielrenster)
“Frankrijk is uiteraard de favoriet. Ik ben ervan overtuigd dat zij gaan winnen.” Sanne van Paassen is vrij stellig wat dat betreft. Haar blik is dan ook niet per se gericht op de wedstrijd van vandaag, maar op de halve finales. Zij is namelijk niet alleen voor Frankrijk, maar stiekem ook een beetje voor België. Ze hoopt dan ook dat onze zuiderburen vandaag winnen van Brazilië. “Als Frankrijk het dan straks in de halve finales tegen België opneemt dat zou toch ontzettend gaaf zijn!”

Wat zegt de ambassadeur van Uruguay, Paul Depla (burgemeester Breda)
“Oh, Sanne is vast naar een nieuwe favoriet aan het kijken, omdat ze eigenlijk denkt dat haar Frankrijk na vandaag is uitgeschakeld”, lacht Paul Depla. Hij weet namelijk zeker dat Uruguay doorgaat naar de halve finales. “Uruguay is de verrassing van het toernooit. Hoewel het voor de mensen die echt van voetbal houden niet verrassend is. Ze hebben laten zien dat ze er weer staan!” De wedstrijd zal lang duren, want Depla gokt op een verlenging en penalty's. "En dan zien we uiteindelijk de lichtblauwe shirt van Uruguay die juichend over het veld lopen!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.