Bezoekers van Breda Live mogen eigen flesje water meenemen en onbeperkt bijvullen op terrein

4 juli 2018 om 14:46
nl
Bezoekers van Breda Live mogen komend weekend een eigen flesje water mee het festivalterrein opnemen. Dit is besloten vanwege de hoge temperaturen die worden verwacht in combinatie met het weinig schaduwrijke terrein.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

“Het flesje kan de hele dag door bij een van de 32 kraantjes op het terrein worden bijgevuld”, zegt een woordvoerster van het festival dat op het Chasséveld in Breda wordt gehouden.

Insmeren
Verder adviseert de organisatie bezoekers een pet of hoed te dragen tijdens het festival en goed te drinken. En niet alleen alcohol. “Verder is het verstandig als bezoekers zich regelmatig insmeren met zonnebrandcrème. Dat flesje mag ook mee naar binnen”, aldus de woordvoerster.  Verder mogen deorollers, aanstekers, sigaretten en professionele camera’s (zonder afneembare lens) mee naar binnen.   

Breda Live is een tweedaags festival dat dit jaar voor de tiende keer wordt gehouden op het Chasséveld in Breda. Dit jaar treden onder meer Anouk, Guus Meeuwis, Ronnie Flex, Kensington en Hardwell op. André Hazes jr. heeft vanwege oververmoeidheid zijn optreden van zaterdag afgezegd. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.