Video

Nieuwe auto's voor spelers PSV

4 juli 2018 om 17:59
nl
Alfa Romeo is sinds maandag de nieuwe autosponsor van PSV. Het Italiaanse automerk volgt Mercedes op. Driessen Autogroep levert de auto's en verzorgde een spectaculaire overhandiging van de auto's aan de spelers. "We hadden niet veel tijd, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt."
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Acht supporters mochten de eerste meters in de nieuwe auto's van de spelers maken. Daarna overhandigden zij de wagens aan de PSV-spelers. "Dit is niet de enige actie die we met de supporters van PSV gaan doen", zegt François Driessen, directeur van Driessen Autogroep. 

De directeur is al 43 jaar lang fan van PSV. Mede daardoor is hij heel blij met de hernieuwde samenwerking. "We hebben eerder al Opels geleverd aan PSV. Nu leveren we Alfa Romeo, een sportief merk dat past bij de club." 

Tekst gaat verder onder de video, waarin François Driessen en Frans Janssen, commercieel directeur van PSV vertellen over de samenwerking.


Social media
Volgens Driessen was het een uitdaging om alles geheim te houden. "De spelers zijn in mei in de showroom geweest en wilden al meteen foto's maken van de auto's. We moesten toen wel duidelijk maken dat dat nog niet kon", lacht de directeur.

Ook PSV is net als Driessen zeer verheugd met de samenwerking. "Het was niet ons uitgangspunt, maar het is natuurlijk prachtig dat we met François Driessen opnieuw een PSV-supporter in de gelederen hebben als sponsor", zegt Frans Janssen, commercieel directeur van de landskampioen. 

Hij laat weten blij te zijn met Alfa Romeo als nieuwe autosponsor. "Beide merken passen goed bij elkaar. Mede door de sportieve uitstraling van Alfa Romeo." Volgens Janssen gaan de club en Alfa Romeo op meerdere gebieden samenwerken. "Wat we precies gaan doen is nog geheim. Het is in ieder geval niet zo dat we na vandaag elkaar de hand schudden en niks meer samen doen." 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Korte tijd
De spelers kregen tijdens een feestelijke onthulling hun auto's. Driessen is blij dat alles in een korte tijd is gelukt. "In mei hebben de spelers de auto's uitgekozen. Daarna moest er nog veel geregeld worden. Alles moest besteld worden, de auto's moesten logistiek gezien hier neergezet worden, ze moesten gepoetst worden en alle kraampjes moesten hier op tijd staan." 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.