Glenn Coldenhoff keert terug op het oude nest: ‘Eén van de beste motoren in MXGP’

4 juli 2018 om 16:18
nl
Glenn Coldenhoff uit Oss rijdt de komende twee jaar voor Standing Construct KTM. De coureur van Red Bull KTM Factory heeft een contract getekend tot 2020 bij de ploeg waarvoor hij eerder actief was in de MX2-klasse.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

“Ik ben blij om terug te zijn bij Standing Construct KTM. Er waren verschillende teams geïnteresseerd, maar ik ken dit team en de mensen achter het team al vele jaren. We hebben dezelfde doelen. Hun manier van werken, in combinatie met de ervaring die ik heb met KTM, geven me de garantie dat ik één van de beste motoren in de MXGP heb.”

Bij KTM Red Bull Racing Team was komend seizoen geen plaats meer voor Coldenhoff. De coureur moet plaatsmaken voor Pauls Jonass.

Wachten op privacy instellingen...

'Logische stap'

De ploeg is tevreden met het aantrekken van Coldenhoff. “Glenn is een rijder die bovenaan onze lijst stond. Met hem hebben we een top vijf-rijder in het MXGP wereldkampioenschap. Het is een logische stap na ons debuut in de MXGP dit jaar en onze nauwe samenwerking met KTM”, aldus Tim Mathys, manager Standing Construct KTM.

Met twaalf van de twintig wedstrijden dit seizoen staat Coldenhoff momenteel op de zevende plaats.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!