Video

Ook seksindustrie met de tijd mee: eerste seksrobot van Nederland in Breda

5 juli 2018 om 17:15
nl
Ze heet Mai Ching. Knippert met de ogen, kan de mond bewegen en reageert als je haar aanraakt. Eén nadeel: ze spreekt alleen Chinees. Mai Ching is een prototype seksrobot. Ze is gemaakt in een fabriek in China. Seksbom Kim Holland komt met liefde even naar Breda om de pop te bewonderen. "Dat ze dat kunnen hè? Ongelofelijk, jeetje."
Profielfoto van Tom van den Oetelaar
Geschreven door

Niels van der Voort haalde Mai Ching naar Nederland. Hij werkt voor Mytenga, een bedrijf dat levensechte sekspoppen verkoopt. Ze staat in een loods op een bedrijventerrein in Breda Noord. Mai Ching is het eerste in zijn soort in Nederland. 

Van der Voort verwacht dat hij over een maand of twee Engels sprekende poppen naar ons land kan halen. "Dan kun je met haar praten. Je kunt vragen: waar kom je vandaan, hoe oud ben je, wat vind je leuk? En dan komt ze ook echt met antwoorden, dat is wel heel erg cool."

Steeds echter
Seksbom en producente Kim Holland bekijkt Mai Ching met een mix van verwondering en bewondering. "Heel speciaal dit. De andere 'dames' bewegen niet, kunnen niet hun wimpertjes gebruiken", wijst ze naar de andere sekspoppen in de zaak. "Het wordt steeds echter hè?!"

De robotisering in de seksindustrie, Holland is er blij mee. "Eerst had je de plastic sekspop die je neerzette op een vrijgezellenavondje. En nu heb je bijna een lookalike van een mooie vrouw."

De seksrobot zal nooit evenaren hoe een vrouw zich echt voelt. "De echte vrouw blijft wel spannender hoor! Onvoorspelbaar. Daar hebben mannen minimaal hun hele leven voor nodig, om dat te begrijpen. Er gaat niks boven echt. Maar het wordt wel steeds leuker. Voor de vrijgezel is dit fantastisch."

Wachten op privacy instellingen...

Robot-vagina
Dankzij de robotisering is de seksindustrie volop in beweging. Niels van der Voort laat een robot-vagina zien, met een verwarming erin, voor een extra natuurlijk effect. "Vroeger zat er een snoertje aan, kostte zo'n apparaat 300 euro. Nu ziet het eruit als een speaker en is het veel goedkoper."

Voor seksrobot Mai Ching moet je echter een stuk dieper in de buidel tasten: die kost zo'n 5000 euro. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!