Drukke avondspits, Brabant begint aan vakantie

EINDHOVEN - Brabanders hebben vanaf zaterdag officieel, als eerste van Nederland, vakantie. En dat betekende dat we op vrijdagmiddag massaal onze spullen pakten, op naar het zuiden! Hoewel je voor het weer Nederland niet hoeft te verlaten, was het tijdens de spits al erg druk op de Brabantse snelwegen.

De ANWB hield rekening met een zware spits. Er stonden ruim 25 files op de Brabantse wegen met in totaal een lengte van ongeveer 150 kilometer. 

De drie langste files stonden op de N-wegen en de A73. Zo stond stond het over enkele kilometers stil tussen Beek en Donk en de aansluiting met de A50.  Op de N279 stond tussen Veghel en Beek en Donk een file van vier kilometer die voor twaalf minuten oponthoud zorgde. Op de A73 stond een file van vijf kilometer tussen Cuijk en Nijmegen-Dukenburg.  

Eindhoven
Ook op de A58 tussen Eindhoven en Tilburg was het druk. Tussen knooppunt Batadorp en Moergestel stond het over een lengte van  negen kilometers stil. 

Vanuit Oss richting knooppunt Zonzeel stond op de A59 een file van zes kilometer. Ook in in tegengestelde richting was het druk. 

 

 

Meer over dit onderwerp:
FILES BRABANT VAKANTIES ZOMER VERKEER ZOMERVAKANTIE