Tatjana Simic, Phil Taylor en Vikingen in de WK Quiz over Zweden, Engeland, Rusland& Kroatië

7 juli 2018 om 14:30
nl
Is het WK zonder Nederland saai? Nee hoor. Speel onze WK Quiz maar eens en dan zul je merken dat wij Brabanders genoeg gemeen hebben met de deelnemende landen. Op de tweede dag van de kwartfinales spelen om vier uur Zweden en Engeland tegen elkaar. Om acht uur trappen Rusland en Kroatië af.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Tekst gaat verder onder de WK Quiz.

 

Wachten op privacy instellingen...

Nog niet uitgespeeld? Klik hier voor meer WK Quizen! 

Wat zegt de ambassadeur van Zweden, Jessica Ranselaar (bulletinlezer Omroep Brabant)

“Ik verwacht niet zo'n spectaculair duel als België-Brazilië van vrijdagavond. Zweden staat bekend om de vaak goede verdediging en de ploeg heeft een paar aardige aanvallers. Engeland heeft juist hele goede aanvallers en redelijke verdedigers. Het kan 3-3 worden, maar ik ben bang voor een stukje saaier duel." Ze verwacht dat het na negentig minuten nog 1-1 staat. "En dat Zweden in de verlenging met 2-1 wint."

Wat zegt de ambassadeur van Zweden, Hanne van Aart (burgemeester Loon op Zand)

Ook zij verwacht een wat saaiere pot. “Zweden speelt sterk en Engeland mist wat creativiteit op het middenveld. Als je dan een sterk verdedigende ploeg tegenover je krijgt, wordt ieder sprankje creativiteit al snel in de kiem gesmoord." Ze hoopt dat Engeland zaterdagmiddag met wat meer zelfvertrouwen speelt en ze heeft haar hoop gevestigd op Harry Kane. "Als Engeland de schroom van zich afschudt, kan het wel een leuke pot worden. Engeland scoort vlak voor tijd en wint zo met 2-1."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.