Video

NAC raakt Nigel Bertrams na een jaar kwijt, 'green'-keeper kiest voor avontuur in Denemarken

6 juli 2018 om 16:36
nl
NAC moet weer op zoek naar een nieuwe doelman. Nadat het een jaar geleden Jorn Brondeel was kwijtgeraakt, vertrekt nu eerste keeper Nigel Bertrams. De goalie kiest voor een avontuur bij het Deense FC Nordsjaelland.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Bertrams, die zijn opleiding genoot bij PSV en Willem II, heeft een vierjarig contract getekend bij FC Nordsjaelland. 

De goalie begon in eerste instantie nog als reservedoelman aan het seizoen. Maar hij ontpopte zich uiteindelijk tot onbetwiste eerste keus. Alleen door een schorsing moest hij nog wat wedstrijden op rij toekijken. "Het afgelopen jaar was voor mij ontzettend waardevol, op veel verschillende vlakken. De kans die ik hier heb gekregen en gepakt, heeft deuren geopend naar nieuwe avonturen", zegt Bertrams op de website van NAC.

"Een van die deuren leidde naar Denemarken: FC Nordsjaelland om precies te zijn. De club speelt in de top van de Deense competitie en begint binnenkort aan de voorronde van de Europa League. Voor mij is dat een kans die ik met beide handen aan wil grijpen."

'Mooi avontuur'
Technisch directeur Hans Smulders gunt Bertrams zijn transfer. "NAC is bij uitstek een club waar spelers komen om zich te ontwikkelen als voetballer en als mens. Als dat goed gaat, komt er vroeg of laat een club waar een mooi avontuur aan vastzit."

NAC wil altijd meedenken als een speler een 'volgende stap' kan zetten in zijn carrière. "Mits ook aan onze voorwaarden wordt voldaan. Dat was hier het geval." 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.