Auto rijdt bewust in op voetganger, tweetal haalt verhaal en mishandelt bestuurder in Eindhoven

7 juli 2018 om 09:04
nl
Een auto is vorige week vrijdag op het Stationsplein in Eindhoven ingereden op een voetganger. Twee andere mannen gingen daarop verhaal halen en mishandelden de automobilist. De politie bracht het verhaal vrijdagavond pas via Facebook naar buiten.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De 37-jarige automobilist uit Eindhoven is opgepakt. Ook de twee mannen die de automobilist mishandelden, zijn aangehouden. De voetganger, een 28-jarige man uit dezelfde plaats, raakte gewond. 

Agenten waren op vrijdagochtend 29 juni rond zes uur opgeroepen voor een aanrijding op het Stationsplein. Daar troffen ze de 28-jarige Eindhovenaar aan die gewond was aan zijn ribben en knie. Deze man ligt nog steeds in het ziekenhuis. 

Bewust aangereden
Het slachtoffer zou bewust zijn aangereden door een auto. De bestuurder zou daarop zijn mishandeld door een 24-jarige man uit Geldrop en 27-jarige man uit Dordrecht. 

De bestuurder raakte gewond in zijn gezicht en heeft afgelopen week in het ziekenhuis gelegen. Inmiddels zit hij vast voor poging tot doodslag. De man uit Geldrop zit in de cel voor mishandeling. De derde verdachte, de man uit Dordrecht, is op vrije voeten maar is nog wel verdachte. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.