Breda Live trekt 29.000 bezoekers, organisatie spreekt van 'zeer geslaagde editie'

BREDA - Hardwell sloot zaterdagavond Breda Live op knallende wijze af. Op een uitverkocht Chasséveld volgde hij onder anderen Kensington en Wolter Kroes op.

De tiende editie van Breda Live was vrijdag en zaterdag weer één groot feest. Er waren onder meer optredens van Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special, Ronnie Flex en Alvaro Soler. Hardwell sloot het feestje in zijn eigen stad af.  

André Hazes senior
De tiende editie van Breda Live, die werd gepresenteerd door cabaretier Guido Weijers, begon vrijdag. Over het hele weekend wisten 29.000 feestgangers het Chasséveld te vinden. 

Onder de diverse artiesten viel de naam van Martijn Fischer op. Fischer viel in voor de oververmoeide André Hazes en hij viel bij het publiek goed in de smaak met klassiekers van André Hazes senior.

Coen en Sander
De Jupilerstage werd gehost door Coen en Sander. Bezoekers werden door hen verrast met optredens van de Vengaboys, Broederliefde, Wulf en 2 Unlimited.

Dit was de tweede keer dat Breda Live niet één, maar twee dagen duurde. Vrijdag waren er 13.000 bezoekers en op zaterdag 16.000. Vanwege het warme weer was het voor bezoekers toegestaan om zelf een flesje water mee te nemen. Deze konden onbeperkt gevuld worden met drinkwater bij de toiletten.

'Zeer geslaagd'
De organisatie spreekt van een 'zeer geslaagde' tiende editie van Breda Live.

Meer over dit onderwerp:
BREDA BREDA LIVE FESTIVALS EVENEMENTEN HARDWELL