Vrouw doodgestoken in huis Hoogerheide, partner aangehouden

HOOGERHEIDE - Een vrouw is dinsdagochtend overleden nadat ze werd neergestoken in haar huis aan de Binnenweg in Hoogerheide. De politie heeft de man aangehouden met wie ze volgens buurtbewoners al jaren samenwoonde.

De steekpartij gebeurde dinsdagochtend rond kwart voor acht. Een traumahelikopter en een ambulance kwamen naar de Binnenweg, maar de vrouw kon niet meer gered worden. 

Ruzie in relatie

De partner van het slachtoffer is bij het huis opgepakt. Hij zit in een politiecel vast voor verder onderzoek en verhoor. Meerdere buurtbewoners stellen dat hij eerder met justitie in aanraking is geweest. Volgens de omwonenden zat hij eerder vast. Zijn halfbroer zou in 1995 vermoord zijn. De politie bevestigt of ontkent deze informatie niet.

BN de Stem schrijft dat hij twee jaar geleden geschoten heeft op de broer van de man die zijn halfbroer vermoordde. 

De omgeving van het huis waar de steekpartij plaatsvond, is afgezet. De politie doet onderzoek. Zo zijn onder meer buurtbewoners gehoord en zijn er mensen van het Landelijke Team Forensische Opsporing in Hoogerheide.

Buurt geschrokken
De man en vrouw, beiden in de veertig, zouden de afgelopen jaren hebben samengewoond.  Ze hebben samen geen kinderen. Een buurtbewoner zegt tegen Omroep Brabant dat er regelmatig problemen waren tussen de twee, ook de afgelopen weken.

In het huis was ook een hond, die is al naar buiten gehaald. Er zijn nog wel katten binnen, die worden later meegenomen door de dierenambulance. 

 

Meer over dit onderwerp:
STEEKPARTIJEN MOORDEN HOOGERHEIDE 112
Deel dit artikel: