Video

Zo kan het ook: beveiliger gaat los met zijn tamboerijn op festival Mundial [FILMPJE]

11 juli 2018 om 10:18
nl
De muziek gaat uit, het festival is afgelopen maar de bezoekers willen nog niet naar huis. Aan jou als beveiliger de taak om er toch voor te zorgen dat iedereen naar buiten gaat. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Beveiliger Mitchel Dirks (21) uit Tilburg laat zien hoe het moet. Het filmpje waarop we hem bezig zien is een hit op Dumpert.nl.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

Ruim twee weken geleden hadden de bezoekers van Festival Mundial in Tilburg het na afloop nog uitstekend naar hun zin. En ook de afsluitende band kreeg er geen genoeg van. “Het was twaalf uur ’s nachts, maar de Koepelhal stond nog vol met mensen. Vanuit de organisatie kregen we de opdracht om iedereen naar buiten te brengen, maar dit was vrij moeilijk”, vertelt Mitchel. 

De hele meute volgt
De band was inmiddels tussen het publiek gaan staan. Impulsief besloot Mitchel op een van de bandleden af te stappen om zijn tamboerijn te lenen. “Toen ben ik voorop gaan lopen. De mensen vonden dat leuk en volgden mij automatisch.” 

Een groep van ongeveer 150 bezoekers liep al zingend en dansend achter de beveiliger van het Tilburgse beveiligingsbedrijf Intelligent Security aan. “Onderweg pakten ze kliko’s om muziek mee te maken. Het ging allemaal heel gemoedelijk.”

'Lekker gewerkt pik!'
Dat zijn impulsieve actie vastgelegd werd op video en vervolgens op videowebsite Dumpert verscheen, had Mitchel niet verwacht. Zijn telefoon staat inmiddels roodgloeiend. De actie van Mitchel oogst lof. “Lekker gewerkt pik!”, valt onder meer te lezen in de reacties onder de video

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.