Sekspoppenrel tussen Johan Vlemmix en Patricia Paay gaat verder in de rechtszaal

EINDHOVEN - De sekspoppenrel tussen Johan Vlemmix en Patricia Paay gaat door in de rechtbank. Paay eist 30.000 euro van Vlemmix omdat hij in zijn collectie een sekspop heeft die is gemodelleerd naar het lijf van Paay.

Paay heeft Vlemmix voor de rechter gedaagd. Die heeft haar en de Eindhovenaar de gelegenheid gegeven hun standpunten in dit conflict op papier te zetten. Daar zit zoveel licht tussen dat een rechtszaak onvermijdelijk is. Over enkele weken wordt daarvoor een datum geprikt.

Boos
Paay was heel boos dat Vlemmix haar lichaam in de vorm van een kunststof evenbeeld exploiteerde. Ze eiste 30.000 euro schadevergoeding voor de bezoedeling van haar goede naam. Paay zocht de media en dat kostte Vlemmix, naar eigen zeggen, zijn sekspoppenhandel. Hij eiste op zijn beurt twee ton van Paay.

Uiteindelijk liet Vlemmix zijn eis vallen. Hij stelde Paay voor samen een lied op te nemen dat waarschijnlijk een hit zou worden. Dan zouden de twee de opbrengst kunnen delen. Maar zo makkelijk liet Paay zich niet afschepen. 

LEES OOK: Sekspoppen-claim komt er niet meer, Johan Vlemmix hoeft geen geld meer van Patricia Paay

Meer over dit onderwerp:
JOHAN VLEMMIX PATRICIA PAAY SEKSPOPPEN
Deel dit artikel: