Wereldberoemde huisdieren op Instagram: de leukste Brabantse Insta(gr)animals op een rijtje - Omroep Brabant

Wereldberoemde huisdieren op Instagram: de leukste Brabantse Insta(gr)animals op een rijtje

13 juli 2018 om 16:31
nl
Natuurlijk kunnen we een nieuws-aanleiding verzinnen bij dit onderwerp. Zo voorspelde WK Teckel Messi, de hond van Hugo Borst, de uitslag van menig wedstrijd in het programma Studio Rusland. Sindsdien heeft hij een eigen Instagram-account en is hij Insta-famous. Maar in Brabant hebben we ook bekende huisdieren!
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door
Roxanne Hazenberg

Ze wordt de meest fotogenieke kat van de wereld genoemd. Ze heeft een prachtige vacht en felle, groene ogen en haar eigen kalender! Smoothie The Cat heeft op Instagram 1,4 miljoen volgers en woont 'gewoon' hier in Eindhoven. Wat is ze lekker normaal gebleven hè?

Wachten op privacy instellingen...

De British Brothers zijn twee Britse Kortharen waarvan het baasje zelfgemaakte strikjes voor katten verkoopt via Etsy.  De katten komen uit Den Bosch en hebben meer dan 88.400 volgers. 

Wachten op privacy instellingen...

Door zijn baasje @lay0wn wordt omschreven als de 'Certified Cloud' ?en 'Seeker of mischief'. De samojeed 'Barking Bowie' ziet eruit als een grote, witte wolk. Hij woont in Eindhoven en heeft 893 volgers.  

Wachten op privacy instellingen...

Acethelabrador is, vanzelfsprekend, een zwarte labrador. Hij staat fotogeniek op de foto's die zijn baasje van hem maakt op hun avonturen samen. Daarnaast is Ace lid van 'The Fur Club', een website waarop je mooie wandelingen kunt vinden voor je hond en je eigen wandelingen kun tracken.  

Wachten op privacy instellingen...

Mr Bertje is een 'fluffy' Pekinees uit Tilburg. Volgens zijn baasje is hij een liefhebber van eten en een echte Formule 1 fan. Hij kan nog wel wat volgers gebruiken! 

Wachten op privacy instellingen...

Chow chows zijn net kleine leeuwtjes. Dat kun je wel zien als je naar Nala kijkt van het Instagramaccount nalaandbaloe.thechows. En Nala heeft nog een broertje, Baloe. 

Wachten op privacy instellingen...

Sommigen doen er jaren over om bekend te worden via social media. Bodhi.thegoldenretriever is pas veertien weken oud, maar heeft nu al meer dan tweeduizend volgers. De jonge Golden Retriever woont met zijn baasje in Drunen en heeft een grotere broer en zus; teuntheteddy en goldenluca.

Wachten op privacy instellingen...

timo_the_ragdoll_cat is zowel een bekendheid op Instagram als op Youtube. Deze kat heeft namelijk een eigen Youtubekanaal , waarop hij zijn avonturen deelt. Hij houdt ervan om in zijn hangmat te chillen en heeft sinds kort een nieuw vriendje: Toby. Ze wonen samen met hun baasje in Bergen op Zoom en Timo heeft maar liefst 46 duizend volgers. 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.