Video

Trucjes op het veld en 'lekker chillen' in het hotel, PSV heeft plezier in Verbier

13 juli 2018 om 18:35
nl
In de voorbereiding op het nieuwe seizoen verblijft PSV momenteel in Zwitserland. In Verbier traint de ploeg van Mark van Bommel om fit aan de nieuwe voetbaljaargang te beginnen. Op het veld ogen de PSV'ers ontspannen, in de eerste dagen zijn er al heel wat trucjes te zien geweest. En in de vrije tijd? Dan 'chillen' de spelers van de Eindhovense ploeg in het hotel in het prachtige Verbier.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Donyell Malen en Armando Obispo tonen het hotel waar PSV verblijft in een vlog. Ze laten zien waar de spelers 'chillen'. Daarna laten ze het uitzicht zien vanaf het balkon. "Dit is top, prachtige locatie", zegt Malen. "Wat een plaatje is dit. Kijk die rust, je hoort alleen vogeltjes hier. Dat is mooi."

Wachten op privacy instellingen...

Trucjes
Naast hard trainen is er op het gras ook tijd voor een glimlach, verschillende spelers halen trucjes uit. Zo liet Bart Ramselaar zien over een uitstekende techniek te beschikken.

 

Wachten op privacy instellingen...

Poort
De negentienjarige Michal Sadilek is door trainer Mark van Bommel meegenomen op trainingskamp. De jongeling heeft het soms lastig, de bal is al een paar keer door zijn benen heen gespeeld.

Wachten op privacy instellingen...

Gondel
Om op het trainingsveld te komen moeten de PSV'ers per gondel reizen. Problemen met de tochtjes hebben de Eindhovenaren niet. "Beter dan met de bus."

Wachten op privacy instellingen...

 

Hard werken
Het is niet alleen maar lachen, spelen en 'chillen'. Er wordt door de spelers en trainers ook hard gewerkt in Verbier. Nieuweling Angelino is druk in de weer met gewichten. En Jeroen Zoet traint met de andere keepers hard om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.