'Verdachte moord Laura ontvoerd en mishandeld door bende' - Omroep Brabant

'Verdachte moord Laura ontvoerd en mishandeld door bende'

13 juli 2018 om 17:17
nl
De verdachte van de moord op Werkendamse Laura Korsman, Sam, was betrokken bij de bende Brotherhood Catervarius uit Benschop. Dat meldt RTV Utrecht.
Profielfoto van Michelle Peters
Geschreven door
Michelle Peters

De beruchte bende is inmiddels opgedoekt. Leden ervan stonden vorig jaar terecht voor een gewelddadige overval en de ontvoering en mishandeling van Sam, die als dj Sammy bekend stond. 

Hij zou opgehaald zijn bij zijn oma door de bendeleden om zogenaamd naar een optreden te gaan. Maar ze namen de man mee naar een clubhuis in Benschop waar de bende vaker bij elkaar kwam.

Hij werd gedwongen om urine te drinken, kreeg harde klappen op zijn hoofd en een pistool op zijn knie. Ook moest hij duizend euro betalen, omdat anders zijn voet eraf gehakt zou worden.

Ondergedoken
Sam was destijds niet aanwezig bij de inhoudelijke behandeling van de zaak. Volgens RTV Utrecht was hij bang en zat hij ondergedoken. Hij zou nachtmerries hebben overgehouden aan de avond. Hij voelde zich vernederd en wilde dood. De rechtbank besloot in januari om Catervarius te verbieden

Vrijdag werd de verdachte van de moord op de studente voorgeleid. Toen is besloten dat hij nog zeker twee weken langer vast moet zitten. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.