Video

Vrouw (21) overlijdt bij ongeluk op A59 Rosmalen, verschillende inzittenden uit auto geslingerd

14 juli 2018 om 06:10
nl
Bij een ongeluk op de A59 bij Rosmalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige vrouw uit Gemert om het leven gekomen. Dat meldt de politie. De auto waarin het slachtoffer zat, raakte rond kwart over twee met flinke snelheid van de weg. De auto kwam in een droge sloot terecht en kwam op zijn zijkant op de parallelweg tot stilstand.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

In de auto zaten vijf mensen. Een aantal van hen werd uit de auto geslingerd. Een zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Vanwege de ernst van het ongeluk werden twee traumaheli's opgeroepen. Iedereen werd naar ziekenhuizen in de regio gebracht, maar een inzittende overleefde het ongeluk niet.  

De vier gewonden zijn een 14-jarige jongen uit Rosmalen, een 17-jarige jongen uit Nuland, een 24-jarige vrouw uit Oss en een 29-jarige man uit Den Bosch.

'Veel onduidelijk'
Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren, hoe hard er is gereden en wie de bestuurder was. "Er is nog veel onduidelijk, maar er lijken geen andere auto's betrokken te zijn bij het ongeluk." 

De rechterrijstrook van de A59 en de afslag Kruisstraat waren zaterdagochtend nog enige tijd afgesloten vanwege onderzoek. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.