Video

'Inzittenden auto A59 waren voor dodelijk ongeluk bezig met filmen en streamen'

14 juli 2018 om 12:27
nl
Voorafgaand aan het dodelijke ongeluk dat in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op de A59 bij Rosmalen werd er in de auto gestreamd. Dat bevestigt de politie. Volgens de politie waren ze in de auto aan het filmen en deelden ze dat via hun telefoon met anderen.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Of het streamen ook leidde tot het ongeluk, is onderdeel van het politieonderzoek. Wat er precies gestreamd werd en door wie is niet bekendgemaakt. 

 

 

Vrouw (21) komt om het leven
Bij het ongeluk kwam een 21-jarige vrouw uit Gemert om het leven. De auto waarin het slachtoffer zat, raakte rond kwart over twee met flinke snelheid van de weg. De auto kwam in een droge sloot terecht en kwam op zijn zijkant op de parallelweg tot stilstand.

In de auto zaten in totaal vijf mensen. Een aantal van hen werd uit de auto geslingerd. Een zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Vanwege de ernst van het ongeluk werden twee traumaheli's opgeroepen. Alle slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in de regio gebracht. De gewonden zijn een 14-jarige jongen uit Rosmalen, een 17-jarige jongen uit Nuland, een 24-jarige vrouw uit Oss en een 29-jarige man uit Den Bosch.

Onderzoek
Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren, hoe hard er is gereden en wie de bestuurder was. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.