Luuk de Jong tekent nieuw contract en blijft langer bij PSV - Omroep Brabant
Video

Luuk de Jong tekent nieuw contract en blijft langer bij PSV

14 juli 2018 om 17:25
nl
Luuk de Jong heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV. De Eindhovense club heeft de verbintenis van de spits opengebroken en verlengd. De Jong staat nu tot de zomer van 2021 onder contract bij de regerend landskampioen.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

De Jong is blij dat hij bij de Eindhovense club kan blijven. "Het is voor mij een lastige periode geweest. Er was veel interesse en ik heb veel moeten afwegen. PSV heeft me een heel goed gevoel gegeven en ik heb het hier altijd heel erg naar mijn zin gehad. Ik weet wat ik hier heb en dat moet je dan koesteren."

"Als er nieuwe trainers komen dan weet je ook nooit hoe ze over je denken. Dus dat was spannend. Maar ik kreeg veel vertrouwen van ze en dat is belangrijk als speler." Of De Jong ook blij is met zijn keuze? "Dat zien we aan het einde van het seizoen", antwoordt hij om vervolgens met een brede glimlach weg te lopen. 

Wachten op privacy instellingen...

 

'Toegevoegde waarde'
"Dit is uitstekend nieuws", zegt trainer Mark van Bommel op de website van PSV. "Luuk is van toegevoegde waarde. Zowel qua voetbal als buiten het veld. Ik ben blij dat hij blijft."

De Jong kwam halverwege 2014 naar PSV, sindsdien won hij drie landstitels met de Brabantse club. In 2015, 2016 en 2018 mocht De Jong de schaal omhoog tillen. In totaal speelde de voorhoedespeler 125 competitiewedstrijden voor PSV, daarin scoorde hij 66 keer.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.