Deze Brabander juicht vanavond heel hard voor Frankrijk: 'Pogba is mijn beste vriend'

15 juli 2018 om 13:10
nl
Veel Brabanders leefden de afgelopen weken mee met België tijdens het WK voetbal. Maar onze zuiderburen wisten niet te winnen van Frankrijk en dus staan ze vanavond niet in de finale. Ja voor wie moeten we dan juichen? Eén Brabander staat vanavond sowieso als een blok achter het Franse team: PSV'er Nicolas Isimat-Mirin.
Profielfoto van Daisy Schalkens
Geschreven door
Daisy Schalkens

Isimat zit op dit moment in het Zwitserse Verbier op trainingskamp. Er wordt hard en veel getraind. Maar dat betekent niet dat de spelers geen vrije tijd hebben. En dan wordt ook zeker het WK in de gaten gehouden. "Ik ga vanavond zeker kijken", vertelt de Fransman zondagmiddag. Maar verwacht geen taferelen die we kennen van Isimat zoals tijdens de huldigingen van PSV. De verdediger weet er dan altijd een heel feest van te maken met zijn 'Come on PSV, come on PSV'. Isimat-Mirin: "Nee, nee ik heb geen vlaggen mee ofzo, Frankrijk zit in mijn hart. Zo steun ik ze."

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

Uitslag
Het is ook niet gek dat de PSV'er het Franse team steunt. Hij komt uit het land en kent ook verschillende spelers van het team. Zo is Pogba een van z'n vrienden. Over de uitslag van de wedstrijd twijfelt hij nog heel even. 2-0 of 3-0? Uiteindelijk weet hij het zeker, het gaat 3-0 worden. En wie gaat er dan scoren? 'Pogba, Pogba, Pogba', antwoord hij met een brede glimlach. 

België-Frankrijk
Eerder keken de spelers van PSV ook al de wedstrijd tussen België en Frankrijk. Toen heeft de steun geholpen want Frankrijk wist die wedstrijd te winnen. Of het deze keer weer werkt zien we zondagavond.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.