Heet je Geert? Let dan maar extra goed op je trouwring!

16 juli 2018 om 15:13
nl
Wat is dat toch met die mannen en vrouwen die Geert heten. Gaan die echt zo slordig met hun trouwringen om?
Profielfoto van Jan de Vries
Geschreven door
Jan de Vries

Maandagmorgen plaatsten we een bericht dat er een trouwring met de inscriptie 'Geert' was gevonden in de stofzuiger van een tankstation. 

Hoe vaak raakt iemand nou een trouwring met die naam kwijt? Nou, dat gebeurt nogal eens. Om te voorkomen dat er lieden zouden proberen op een oneigenlijke manier een gouden ring te kapen, vermeldden we de datum die in de ring staat niet.

Zes mensen gemeld
Dat leidde er wel toe dat zich inmiddels al zes mensen hebben gemeld die een trouwring met de inscriptie 'Geert' kwijt zijn. Geen van de data klopte. Onze veronderstelling dat het  vrouwen waren die de ring kwijt waren geraakt, hebben we met gebogen hoofd moeten verwerpen. Er meldde zich ook een man die de trouwring met de naam van zijn vrouw Geert kwijt was.

Stofzuiger
De echte bezitter heeft zich nog niet gemeld. We houden de lijn open. De ring is gevonden door Hugo van Siegt van HVS Cleaning. Hij leegt stofzuigerapparaten bij benzinestations. “Het afval gaat in een zak en in onze opslag bekijken we altijd of er iets bijzonders in zit. Je vindt van alles, maar vooral pennen en kleingeld. Dit keer vonden we deze gouden trouwring. Dat hadden we nog nooit eerder meegemaakt”, aldus Hugo. Deze ring zat tussen het afval van het Shell-tankstation aan het Floraplein in Eindhoven. 

Iedereen die een trouwring met de inscriptie Geert kwijt is kan  een mailtje sturen naar [email protected].  Zet daar ook in welk jaartal erin staat, dan kan Hugo checken of je de echte eigenaar bent. Dan zorgen wij dat die mail bij Hugo terecht komt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.