Van plan om naar Theaterfestival Boulevard te gaan? Dit is wat je moet weten [KAART]

5 augustus 2018 om 14:36
nl
Het is bijna zo ver. Op 2 augustus barst in Den Bosch theaterfestival Boulevard los. Maar of je nou gewoon een pilske wil pakken op het festivalterrein of voorstellingen kijken tot je er bij neervalt, altijd zijn er weer die prangende praktische vragen: waar parkeer ik mijn auto? Tot hoe laat kan ik tickets kopen? En wie is die vreemde snuiter die steeds rondjes loopt bij de picknicktafels? Om duidelijkheid te scheppen in de chaos zette Omroep Brabant de belangrijkste praktische informatie voor je op een rijtje.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van


Wachten op privacy instellingen...

Programma

Boulevard heeft een programma met 130 voorstellingen op twintig locaties. De eerste voorstellingen starten op 2 augustus om 13:00. Het volledige programma van Boulevard kun je hier vinden. Maar mocht je een steuntje in de rug willen: Omroep Brabant maakte een selectie van voorstellingen die je gezien moet hebben.

Pendelbussen
Ben je te voet of met het openbaar vervoer en moet je naar één van de theaters die buiten het centrum liggen? Geen nood, vanaf het festivalplein aan de Parade rijden pendelbussen. Bij de bussen staat iemand van het festival die je verder helpt. 

Parkeren

In het hele centrum van Den Bosch geldt dat je betaald moet parkeren. Het makkelijkst is om de auto in een van de grote parkeergarages te zetten. Maar je kan hem natuurlijk ook op straat zetten. Dit kost maximaal 2,60 per uur. Bekijk hier de parkeerkaart van de stad voor de tarieven. 

Hapje eten?
Niet alle theaters hebben een restaurant waar je een hapje kunt eten. Deze wel:

- Festivalplein

- Theater aan de Parade

- De Verkadefabriek

- Perron 3, alleen lunch (Rosmalen)

Openingstijden

De kassa's van de ticketbalies zijn geopend van 13:00 tot 22:00. Kaarten kun je ook online kopen. 

Gratis voorstellingen
Voor de meeste voorstellingen op Theaterfestival Boulevard moet je tickets kopen. Maar er zijn ook gratis voorstellingen. Deze zijn bijna allemaal te vinden op het festivalplein en gratis te bezoeken tussen 13:00 en 14:00.

- Block Box

- Waldeinsamkeit

- Solaris

- In Case

- Voorleessessies (Josepkwartier, 3 t/m 12 augustus tussen 13:30 en 14:00)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.