Dè gomme viere, acht Tilburgers winnen samen 237.500 euro bij Postcode Loterij

18 juli 2018 om 13:02
nl
Heel breed hebben ze het niet, de meeste mensen die in de Melis Stokestraat in Tilburg wonen. Ze leven van salarisstrook naar salarisstrook of van uitkering naar uitkering. Het is vaak lang sparen voor een vakantie of ander extraatje. Juist een deel van deze mensen hoeft de komende tijd even nergens naar te kijken. Op hun postcode (5013 BK) is deze maand de Postcode Straatprijs gevallen. De acht deelnemers mogen samen 237.500 euro verdelen.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Onder de winnaars van de straatprijs werd ook een auto verloot. Thea (54) wint 25.000 euro én de BMW: "Mijn vriend en ik hadden het laatst gehad over een cruise van Rotterdam naar Spanje. Dat lijkt ons geweldig. Die reis gaat er nu wel komen."

Roel (33) en Anne winnen 25.000 euro. Anne vertelt: "Deze prijs komt op een ontzettend goed moment. Binnenkort verwachten wij een kindje dus daar kunnen we deze geldprijs heel goed bij gebruiken."

Het geldbedrag is afhankelijk van het aantal loten waarmee je meespeelt. Eén winnaar krijgt een halve ton, een andere deelnemer 37.500 euro en zes mensen krijgen 25.000 euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.