Video

PSV wint van Turkse Galatasaray bij debuut van Nick Viergever [SAMENVATTING]

18 juli 2018 om 23:32
nl
PSV heeft een oefenwedstrijd tegen Galatasaray, dinsdag, tot een goed einde gebracht (3-1). Steven Bergwijn, Donyell Malen en invaller Cody Gakpo maakten de doelpunten voor de ploeg van de nieuwe trainer Mark van Bommel.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

Vooral Malen maakte een goede indruk in het Zwitserse Montreux. De buitenspeler, die net als Bergwijn zijn opleiding bij Ajax genoot, verliet vorig jaar de jeugd van Arsenal voor PSV.

De tekst gaat verder onder een korte samenvatting van het duel.


Nick Viergever, overgekomen van Ajax, debuteerde voor PSV. Trainer Van Bommel gaf zijn aanwinsten Denzel Dumfries en Angelino eveneens een basisplaats in de defensie. Jeroen Zoet en Jorrit Hendrix deden voor het eerst mee tijdens de voorbereiding. 

De geblesseerde Derrick Luckassen en Romero bleven aan de kant. Bij Galatasaray hadden Ryan Donk en Garry Rodrigues, geboren in Amsterdam en Rotterdam, een basisplaats.

Eerste zege van het seizoen
PSV vierde tegen Galatasaray het eerste succesje in de voorbereiding. De kampioen speelde eerder gelijk tegen Neuchâtel Xamax (1-1) en verloor van Anderlecht (3-5). 

De equipe van Van Bommel opent het seizoen op 4 augustus met een wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Daarvoor oefent de ploeg nog tegen Olympiakos Piraeus (24 juli) en Valencia (28 juli).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.