Van kwaad tot erger: man wordt gearresteerd voor belediging en vernielt politiebus

19 juli 2018 om 11:40
nl
Een politieagent beledigen is al niet zo slim, maar na je arrestatie de deur van de politiebus kapot trappen en ruzie zoeken met agenten is nog erger. Agenten hebben woensdagavond op de Burgemeester Holtroplaan een 42-jarige Oosterhouter aangehouden.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Zijn signalement voldeed aan dat van een man die bij een flat aan de Paterserf had geprobeerd een deur in te trappen. Hij kon zich echter alleen legitimeren met een taxipasje, waar hij op werd aangesproken. Daarna begon de man, onder invloed van alcohol, de politie uit te schelden. Hij werd aangehouden, maar wilde daar niet aan meewerken. Pas toen gedreigd werd met pepperspray konden de dienders hem afvoeren.

Deur van de politiebus
Tijdens het transport naar het cellencomplex trapte de man meerdere malen tegen de deur van de politiebus. Die raakte daarbij flink beschadigd. De man bleef maar doorgaan met trappen en probeerde ook de agenten te trappen. Hierdoor moest een agent hem een aantal keren slaan met zijn wapenstok. 

Ook in het cellencomplex bleef de man zich misdragen. Hij moest door meerdere agenten naar zijn cel gedragen worden. De man zit vast en de agenten hebben aangifte gedaan van belediging.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.