Jeroen Zoet blijft langer bij PSV, contract doelman met twee jaar verlengd

20 juli 2018 om 15:14
nl
Jeroen Zoet blijft langer bij PSV. Het contract met de 27-jarige goalie is met twee seizoenen verlengd. De Veendammer staat nu tot 2021 onder contract in Eindhoven.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

 

Wachten op privacy instellingen...

“Ik heb in de voorbije weken alle opties goed bestudeerd en geconcludeerd dat PSV mij het beste voorstel heeft gedaan”, zegt Zoet. “Het totaalplaatje is voor mij altijd leidend. Ik heb ontzettend veel zin om op jacht te gaan naar mijn vierde landstitel.”

Zoet geeft eerlijk toe dat hij zich ook op andere clubs heeft georiënteerd. “Er was interesse en daar heb ik goed naar gekeken. Ik denk dat dit niet vreemd is als je ergens vijf jaar basisspeler bent. PSV is echter altijd in beeld gebleven. Tijdens het trainingskamp heb ik goed na kunnen denken. Daarnaast heb ik enkele goede gesprekken gehad met Mark van Bommel en technisch manager John de Jong. Vervolgens heb ik met veel vertrouwen voor PSV gekozen.”

Tekst gaat verder onder de Instagram-post van Jeroen Zoet.

Wachten op privacy instellingen...

 

Reactie van Bommel
Van Bommel noemt de verlenging 'geweldig nieuws'. “Jeroen is een uitstekende doelman, iemand die precies weet wat nodig is om prijzen te winnen. Hem behouden voor PSV was een belangrijk doel deze zomer.”

Zoet werd in 2006 in de jeugdopleiding van PSV opgenomen en stroomde in 2008 door naar de A-selectie. Daarna werd de doelman twee seizoenen verhuurd aan RKC Waalwijk. Sinds 2013 is hij de eerste doelman van PSV. Hij keepte tot nu toe 158 competitieduels voor de club en kwam 31 keer op Europees niveau in actie. Naast drie landstitels veroverde Zoet in Eindhoven ook tweemaal de Johan Cruijff Schaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!