Schietpartij in Eindhoven waarschijnlijk mislukte liquidatie, daders vluchten op scooter

24 juli 2018 om 19:33
nl
In een achtertuin van een huis aan de Insulindelaan in Eindhoven zou dinsdagmiddag zijn geschoten. Er zijn geen gewonden gevallen. Volgens een van de slachtoffers zou het om een mislukte liquidatie gaan. De melding van de schietpartij kwam om kwart voor twee bij de politie binnen.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

De politie meldde in eerste instantie dat er was geschoten door  twee daders die in het donker gekleed waren. Ze droegen valhelmen. De slachtoffers zaten  in de tuin, maar ze bleven ongedeerd. De verdachten vluchtten op een scooter in de richting van de Celebesstraat.

Later gaf de politie aan dat ze onderzoek doet naar een 'mogelijk schietincident': "Het is niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurd." 

Wachten op privacy instellingen...

 

Mislukte liquidatie
Volgens het Eindhovens Dagblad zou de liquidatie mislukt zijn door een haperend wapen. Het slachtoffer kwam er vanaf met enkel een aantal schaafwonden. De krant meldt daarnaast dat de zoon van de bewoner dinsdag voor de rechter moest komen voor een steekpartij. Hij kreeg 15 maanden jeugddetentie opgelegd. 

Lees verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Opgevangen op politiebureau
De geschrokken slachtoffers zijn opgevangen in het politiebureau, waar ze zijn verhoord. Het huis is tijdelijk afgezet voor het politieonderzoek. 

De politie roept getuigen op om zich te melden en is begonnen met een uitgebreid sporenonderzoek. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!