Video

Tommy van der Sommen (36) op Nationale Opsporingslijst, 'spil in internationaal drugsnetwerk'

25 juli 2018 om 11:19
nl
De 36-jarige Tommy van der Sommen uit Eindhoven is volgens de politie de ‘spil in een groot internationaal drugsnetwerk’. Ze is met spoed op zoek naar hem. Van der Sommen is op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. De politie vermoedt dat hij zich ophoudt in Spanje. Hij zou daar mogelijk riant leven.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

 

Wachten op privacy instellingen...

 

In mei vorig jaar werd Van der Sommen veroordeeld tot negen jaar cel voor drugshandel, witwassen en mishandeling. Hij was toen al voortvluchtig. In september 2014 planden rechercheurs een inval in het huis van Van der Sommen, maar hij was al vertrokken. Hij bleek te zijn getipt door ‘politiemol’ Mark M.

Dinsdag zijn er doorzoekingen gedaan op verschillende plekken in de provincie. Dit onder meer in huizen en een bedrijfspand uit het directe netwerk van Van der Sommen.

Wachten op privacy instellingen...

 

Onderduikadressen en schuilnaam
Volgens de politie maakt de Eindhovenaar mogelijk gebruik van een valse identiteit. Het vermoeden bestaat dat hij zich in Spanje, mogelijk in Barcelona, ophoudt. Maar er zijn ook aanwijzingen dat hij aan de zuidkust, in de buurt van Malaga en Marbella zou verblijven. 

 

Ook zou Van der Sommen af en toe naar Nederland komen en dan op onderduikadressen verblijven. Waarschijnlijk maakt hij volgens de politie dan gebruik van een schuilnaam.   

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.