Man (25) uit Grave in zorgwekkende toestand in ziekenhuis na mishandeling in Nijmegen

26 juli 2018 om 16:47
nl
Een 25-jarige man uit Grave is ernstig mishandeld in Nijmegen. Het slachtoffer is tegen zijn hoofd geschopt en geslagen. Hij ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. De mishandeling vond vrijdagnacht al plaats, maar wordt bijna een week later pas bekendgemaakt door de politie.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De man liep samen met zijn vriendin in het centrum van de stad en kwam een groep mannen tegen. Hij raakte in gesprek met één van hen. Iets later voegde ook nog een andere man uit de groep zich erbij. Volgens de politie was hij nogal agressief.

De man gaf het slachtoffer een aantal klappen met de vuist op zijn hoofd, waardoor de Gravenaar op de grond viel. De agressieveling schopte hem toen nog een aantal keer tegen het hoofd. De man raakte hierdoor buiten bewustzijn.

Omstanders schieten te hulp
De groep ging er na de mishandeling vandoor. Voorbijgangers hebben het slachtoffer op zijn zij gelegd en de hulpdiensten gewaarschuwd.

De politie is nog op zoek naar de dader van de mishandeling. Getuigen worden opgeroepen zich te melden. Ook wil de politie graag in contact komen met de mensen die de man hebben geholpen die nacht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.