Video

Omgewaaide bomen, afgewaaide dakpannen en ondergelopen straten: noodweer richt schade aan in Brabant

27 juli 2018 om 12:13
nl
Op verschillende plekken in Brabant barstte het noodweer donderdagavond los. De regen kwam er met bakken uit de lucht en er waren flinke windstoten en hagelbuien. Bomen werden uit de grond gerukt en dakpannen vlogen van huizen af. Inmiddels is de storm gaan liggen, maar de schade is groot.
Geschreven door

Bij de Action in Hoeven is een dakplaat losgeraakt. Hierdoor kwam er veel regen binnen in de winkel. De brandweer heeft de achterdeur geforceerd om binnen te komen. Er stond zeker een centimeter water op de hele vloer. 

In de gemeente Roosendaal zorgde een windhoos voor veel overlast. In Roosendaal viel een boom op een auto. Door zes omgewaaide bomen was de N640 tussen Hoeven en Etten-Leur in beide richtingen dicht. De A58 bij Rucphen was ook tijdelijk dicht door omgewaaide bomen. 

Wachten op privacy instellingen...

De grootste troep is donderdagavond nog opgeruimd. De rest wordt vrijdag weggehaald.

Wachten op privacy instellingen...

 

Ook in de rest van Halderberge en in Rucphen zorgde het weer voor water- en stormschade. Vooral bomen, dakplaten en dakpannen hadden het zwaar te verduren. We kregen foto’s en video’s binnen uit onder meer Roosendaal, Oudenbosch en Den Bosch van het noodweer.

 

 

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!