Dumoulin of Kruijswijk? Voorspel de winnaar van Daags na de Tour en win Omroep Brabant-wielershirt

30 juli 2018 om 14:45
nl
Ben jij op de fiets net zo goed als Tom Dumoulin of onze Brabantse trots Steven Kruijswijk? Of misschien bíjna net zo goed. Dan kan je natuurlijk niet zonder het Omroep Brabant-wielershirt. En dat shirt kan jij winnen!
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Wat moet je doen om kans te maken op een Omroep Brabant-wielershirt? Raden wie vandaag Daags na de Tour in Boxmeer gaat winnen! 

Om je een idee te geven wie er allemaal mee doen, dit zijn de bekendste namen: Tom Dumoulin (hij werd tweede in de Tour), Steven Kruijswijk (vijfde in de Tour en komt uit Nuenen), Dylan Groenewegen (won twee etappes in de Tour), Koen de Kort uit Liempde, Bauke Mollema, Wout Poels, Laurens ten Dam, Bram Tankink, Mike Teunissen en Antwan Tolhoek. Hier vind je de lijst met alle deelnemers.

Hoe geef je jouw winnaar door?
Dit kan op Facebook in de reacties.
Je kunt een bericht sturen via Twitter naar @omroepbrabant.
En je kunt mailen naar [email protected].

Wachten op privacy instellingen...

De wedstrijd begint om kwart over acht dus alleen inzendingen voor dat tijdstip dingen mee. Onder de juiste inzendingen verloot Omroep Brabant het Omroep Brabant-wielershirt. We nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Ook te koop
Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag in het shirt rondfietsen? Dan kan dat ook! Het shirt is namelijk te koop via www.ikbeneenbrabander.nl

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.