Video

Terug van vakantie: waar is ons huis gebleven?

31 juli 2018 om 09:34
nl
Kom je na een lange reis terug van vakantie. Denk je lekker op de bank neer te kunnen ploffen. Maar daarvoor moet je eerst door een doolhof in je voortuin. Het overkwam Jos en Daniëlle Snoeren uit Tilburg. Zoon Bob (23) moest tijdens de vakantie op het huis passen en heeft toen duidelijk niet stilgezeten.
Profielfoto van Daisy Schalkens
Geschreven door
Daisy Schalkens

Toen Daniëlle en Jos maandagavond thuiskwamen van vakantie in Italië had Bob voor hun huis met kratjes van de supermarkt een doolhof gemaakt. "Hij gaat op kamers!", roept moeder Daniëlle zodra ze uit de auto stapt. Een hoop gelach en een dikke knuffel van haar zoon is het gevolg. "Wij zagen iets zwarts staan maar ik had niet meteen in de gaten dat dat het doolhof was", vertelt vader Jos. 

 

1717 kratten waren er uiteindelijk nodig voor het doolhof van Bob. Met behulp van zijn vrienden bouwde hij de voortuin in een halve dag vol. Zijn ouders wisten de voordeur uiteindelijk ook niet te vinden. Maar dat is niet gek. Bob: "Er zit geen einde aan dit doolhof. Ze blijven constant rondjes lopen."

Zwembad van bierkratten
Nou kwam dat niet helemaal als een verrassing want Bob heeft een naam hoog te houden in spectaculaire verrassingen voor zijn ouders. Hij bouwde al eens een keer met bierkratten een zwembad in de tuin. En vorig jaar bouwde hij voor het huis een kasteel van bananendozen en verraste hij zijn ouders bij thuiskomst bovendien met vuurwerk. 

Over een plan voor volgend jaar kan Bob nog niets zeggen. "We gaan terug naar de tekentafel", roept een van zijn vrienden. Pa en ma Snoeren kunnen de creativiteit van hun zoon (en zijn vrienden) wel waarderen. Want ondanks al dat gezoek hou je toch van zo’n kind. Hij moet alleen dus wel zo snel mogelijk op kamers. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!