Video

'Chippendales' en 'Thunder From Down Under' zorgen voor heet najaar in Brabant

1 augustus 2018 om 12:06
nl
Dames (en heren) opgelet! Na een bloedhete zomer belooft ook het najaar in ons koude kikkerlandje heter dan heet te worden. De hunks van Chippendales én Australia’s Thunder from Down Under komen namelijk naar Nederland en laten naar verwachting ook in Brabant de temperaturen flink stijgen!
Profielfoto van Jesse van Beljouw
Geschreven door
Jesse van Beljouw

Wereldwijd worden Chippendales geroemd om hun afgetrainde lichamen en sensuele dansmoves. De strippers hebben in totaal al miljoenen (voornamelijk) vrouwenharten sneller laten slaan. En het goede nieuws is: je hoeft de provincie niet eens meer uit om ze in levenden lijve te bewonderen.

De show waarmee ze Brabant bezoeken draagt de veelbelovende naam 'About Last Night'. Op 4 december kun je in het Chassé Theater in Breda genieten van het spektakelstuk. Een week later maken ze hun stomende opwachting in Tilburg.

Wachten op privacy instellingen...



Australia’s Thunder from Down Under
Chippendales al gezien? Dan kun je ook nog de jongens van 'Australia’s Thunder from Down Under' gaan bewonderen! Met hun ‘Desert Dreams Tour 2018’ brengen zij naar verluidt een ‘vermakelijke high-energy show die je als vrouw gezien en beleefd moet hebben’. Hun glimmende torso’s zullen de temperaturen in Goirle en Uden flink laten stijgen eind oktober.

Alvast in de stemming komen? Dit soort mannen kun je verwachten. Als je deze gespierde kerels graag van dichtbij wilt bekijken, dan moet je er snel bij zijn. De tickets zijn schijnbaar nogal geliefd…

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!