Bob bouwde een doolhof van kratten (en moet alles weer opruimen): 'Het was hartstikke leuk' [VIDEO]

1 augustus 2018 om 16:36
nl
Als je een grapje uithaalt met je ouders en een doolhof bouwt van 1717 kratten, moet je de kratten ook weer een keer opruimen. En dat is precies wat Bob Snoeren uit Tilburg woensdagmiddag deed. Samen met een handjevol vrienden en zijn vader reed hij de inmiddels ingeklapte kratjes allemaal weer terug naar de supermarkt waar hij ze geleend had.
Profielfoto van Birgit Verhoeven
Geschreven door
Birgit Verhoeven

Toen Daniëlle en Jos Snoeren maandagavond thuis kwamen van hun vakantie in Italië had zoon Bob (23) een kleine verrassing voor ze. Met vrienden had hij vijf uur lang gebouwd aan een heus doolhof, recht voor de deur van hun huis. En die beelden leverde Bob en z’n ouders veel aandacht op. 

Wachten op privacy instellingen...

Moeder Daniëlle was zo verrast dat ze maandagavond riep dat haar zoon maar op kamers moest gaan. Daar meende ze natuurlijk helemaal niks van. 

Wachten op privacy instellingen...

Een aantal dagen later is het tijd om de boel weer op te ruimen. Twee keer moeten Bob en zijn vrienden heen en weer lopen om alle kratten weer terug te brengen. En dat is hard werken in die hitte. 

Wachten op privacy instellingen...

Bob heeft er een gewoonte van gemaakt om zijn ouders warm te onthalen als ze terugkomen van vakantie. Het zwembad van bierkratten, een kasteelmuur van bananendozen, en nu dus het doolhof. Z’n ouders kunnen niet wachten tot volgend jaar… 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!