Eén meter tien! Zo'n grote snoek had Donny nog nooit gezien (of gevangen)

2 augustus 2018 om 13:09
nl
Het was al een tijdje geleden dat Donny z’n hengel uitgooide, maar toen hij afgelopen dinsdag ging vissen, had hij meteen goed beet. Op de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk, wist hij een snoek van maar liefst 110 centimeter aan de haak te slaan!
Profielfoto van Jesse van Beljouw
Geschreven door
Jesse van Beljouw

De schilder uit Boxmeer ging het water op met z’n collega’s Jeroen en Roy. “We hadden die dag nog niks gevangen, toen de lijn ineens strak stond. Ik dacht in eerste instantie dat ik ergens aan vastzat.”

'Echt een joekel!'
Bij nadere inspectie bleek Donny tóch niet achter het net te hebben gevist. “Ik hoopte natuurlijk dat ie aan m’n lijn zou blijven hangen”, vertelt hij. Dat was nog even spannend dus. Uiteindelijk wist het drietal het beest veilig op de boot te krijgen met een schepnet.

“Ik ben altijd blij als ik iets vang, maar zo’n joekel is wel echt kei mooi! Volgens mij is het ook best uitzonderlijk”, zegt de trotse visser. "We hebben 'm natuurlijk wel eventjes op de foto gezet." En wat is er na de fotoshoot met de snoek gebeurd? "Die hebben we gewoon netjes teruggezet", verzekert Donny ons.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!