Opsporing voortvluchtige drugshandelaar Tommy van der Sommen uitgebreid

3 augustus 2018 om 10:50
nl
De politie en het Openbaar Ministerie vroegen al eerder hulp van toeristen in Spanje bij de opsporing van de gevluchte drugshandelaar Tommy van der Sommen. Hij is toen geplaatst op de Nationale Opsporingslijst, maar hij is nog niet gevonden. Daarom staat hij nu ook op site van Interpol en op de lijst van Europe’s Most Wanted.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De politie en het OM vermoeden dat Van der Sommen in Spanje verblijft, mogelijk in Barcelona. Maar ook zijn er aanwijzingen dat Tommy zich aan de zuidkust, in de omgeving van Malaga en Marbella, ophoudt. 

Foto tijdens het internetten
Omdat er nu veel Nederlanders in Spanje zijn, is hij juist nu op de Nederlandse Opsporingslijst geplaatst. Na deze oproep zijn er verschillende tips binnengekomen maar hij is nog niet gevonden. Nederlanders in Spanje die websites bezoeken, kunnen vanaf vrijdag ook een online advertentie te zien krijgen met een foto van Van der Sommen.

Politie en OM zijn al sinds de man verdween naar hem op zoek. In het onderzoek naar de verblijfplaats van de veroordeelde drugshandelaar wordt samengewerkt met de politie in Spanje. Meer informatie en beeldmateriaal is te zien op de website van de politie. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.