Vluchtelingen rennen uit vrachtwagen bij Prinsenbeek, getuigen waarschuwen politie

3 augustus 2018 om 14:16
nl
Uit een vrachtwagen die stilstond op de A16 bij de afrit Prinsenbeek vluchtten vrijdagochtend rond halfacht meerdere mensen. Getuigen zagen dit en waarschuwden de politie. Volgens een getuige ging het onder meer om twee of drie kinderen.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"Ze renden richting Breda. De vrachtwagen stond stil op de vluchtstrook. Het ging om tien mensen. Ze zaten in een oplegger met zeildoek."  De politie bevestigt dat meerdere mensen 112 belden. Zij spraken over zes tot acht mensen, onder wie twee kinderen.

Toen de politie ging kijken, waren zowel de vluchtelingen als de truck verdwenen. "We weten dus niet of de chauffeur erbij betrokken was of slachtoffer was", laat een woordvoerder weten.

Gat in het zeil
In juli werden er ook al vluchtelingen ontdekt in een vrachtwagen op de A4 bij Hoogerheide en rukte de politie uit voor een vrachtwagen vol illegalen bij Zevenbergschen Hoek. Eerder dit jaar doken beelden op van illegalen die op de snelweg A4 bij Lepelstraat uit een vrachtwagen sprongen. Ze hadden een gat in het zeil gesneden

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.