Dode en twee gewonden bij ernstig ongeluk op A58, snelweg uren dicht richting Breda

4 augustus 2018 om 15:07
nl
Bij een ernstig ongeluk op de A58 bij Bavel is zaterdagochtend een 48-jarige man uit Roermond overleden. Ook raakten een man en een vrouw gewond. De weg was urenlang versperd door het ongeluk met drie auto's. De A58 richting Breda was tot ongeveer drie uur dicht.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Het ongeluk gebeurde vlak voorbij de afslag Reeshof. De drie auto's botsten op elkaar.  Na het ongeval werd een traumahelikopter opgeroepen om hulp te komen verlenen. De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.


De weg is vanaf knooppunt De Baars afgesloten. Verkeer dat is ingesloten tussen de afrit en de plaats van het ongeval werd door de politie weggeleid. Automobilisten werd geadviseerd om te rijden via Den Bosch/Waalwijk.

Wachten op privacy instellingen...

 

De file liep kort na het ongeluk op tot ruim een uur. Mensen die stilstonden achter het ongeluk, stonden buiten hun auto te wachten tot ze door konden rijden. Doordat de A58 was afgesloten, was het in en rond Rijen heel druk met verkeer.

Wachten op privacy instellingen...

 


Na het ongeval maakten diverse omstanders beelden van de ravage en van het slachtoffer. De politie gaat deze mensen bekeuren.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.