Jongen (17) gewond bij steekpartij Eindhoven

6 augustus 2018 om 22:39
nl
Een 17-jarige jongen is maandagavond gewond geraakt bij een steekpartij in Eindhoven. Hij werd gevonden bij het station in het centrum van de stad en is naar het ziekenhuis gebracht.
Geschreven door

De politie kreeg rond kwart over tien een melding van een grote vechtpartij in de binnenstad. Agenten gingen ernaartoe en ze vonden de gewonde jongen op het Stationsplein. Het slachtoffer werd met spoed, onder politiebegeleiding, met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te landen. De jongen was aanspreekbaar en is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.
Ruzie tussen groepen
Het slachtoffer was met een groep op het kermisterrein van Park Hilaria geweest. In de buurt van de gele kegels op de John F. Kennedylaan, vlakbij het station, werd hij neergestoken. Volgens de politie is er mogelijk een ruzie met een andere groep geweest.

Er is nog niemand aangehouden. De politie wil graag weten wat er vooraf is gegaan aan de steekpartij. Ze heeft hierover al met getuigen gesproken en is op zoek naar meer mensen die iets gezien hebben. Ook worden camerabeelden bekeken om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.