Michael van Gerwen wekt verbazing tijdens ingooien Auckland Masters: negendarter met nieuwe pijlen

7 augustus 2018 om 08:11
nl
De beste darter van de wereld is op dit moment zonder twijfel Michael van Gerwen. Dat liet hij afgelopen weekend zien door topdarters Gary Anderson, Peter Wright en Raymond van Barneveld te verslaan en zo de Auckland Masters te pakken. Daar maakte hij mede door zijn goede spel indruk op de concurrentie. Maar Van Gerwen imponeert niet alleen op het podium!
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Ook tijdens het ingooien liet Van Gerwen dat toernooi zien de beste te zijn. ‘Mighty Mike’ heeft naar verluidt nieuwe pijlen en die liet hij tijdens het ingooien vol trots zien aan Peter Wright, voorafgaand aan de halve finale van de Auckland Masters. 'Gooien ze een beetje?', zou Wright gevraagd hebben aan Van Gerwen volgens Jaco van Bodegom, manager van Raymond van Barneveld. Waarna Van Gerwen zijn pijlen pakt en begint te gooien: 180, 180 en 141. Een nine-darter. Van Gerwen legt zijn pijlen terug en reageert op de vraag van Wright: 'Best wel.'

Tekst gaat verder onder de tweet. 

Wachten op privacy instellingen...

Voor de laatste negendarter van Van Gerwen tijdens een toernooi hoeven we niet ver terug. Tijdens de Euro Tour 9 in Hamburg wist de darter uit Vlijmen negen perfecte pijlen te gooien tegen Ryan Joyce. Daarvoor was het alweer een tijdje geleden dat Van Gerwen een negendarter had gegooid. In 2016 tijdens de UK Open wist Van Gerwen ook negen perfecte pijlen te gooien in één leg. De tegenstander was toen de regerend wereldkampioen Rob Cross. 

Bekijk hieronder de laatste negendarter van Michael van Gerwen tegen Ryan Joyce:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.