Sloveense Willem II-spits Etien Velikonja vertrekt: club geeft geen nieuw contract

7 augustus 2018 om 10:51
nl
Willem II heeft het aflopende contract van Etien Velikonja niet verlengd. Daardoor vertrekt de Sloveense spits transfervrij bij de club uit Tilburg. Het vertrek van Velikonja betekent dat Willem II waarschijnlijk nog wel de transfermarkt op gaat om een spits aan te trekken.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Velikonja werd vorig seizoen voor één jaar vastgelegd door Willem II. De spits kwam over van het Turkse Genclerbirligi, waar hij slechts een halfjaar onder contract had gestaan. Uiteindelijk speelde Velikonja maar vijf wedstrijden voor Willem II, waarin hij drie keer trefzeker was. Het verblijf van de 29-jarige spits kan als mislukt worden beschouwd, aangezien hij in november een ernstige kruisband blessure opliep in het duel met AZ. Sindsdien werkt Velikonja aan zijn herstel, maar sinds de voorbereiding is hij weer zo goed als fit. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Trainer Adrie Koster lijkt wil naar alle waarschijnlijkheid na het vertrek van de Sloveen een andere spits aantrekken. Maandag zei de 63-jarige Zeeuw in gesprek met het Brabants Dagblad nog dat de club alleen nog een tweede spits nodig heeft. De trainer zag in Velikonja dus geen tweede spits. "We hebben nog onvoldoende een beeld van Etien Velikonja", vertelde Koster maandag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.